در مسابقات والیبال واحدهای دانشگاهی مازندران تیم واحد آیت الله آملی قهرمان شد.
تیم والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی در مسابقات والیبال واحدهای دانشگاهی استان مازندران به مقام قهرمانی رسیدو تیم های نکا و ساری مقام دوم و سوم را کسب کردند .
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، تیم‌ والیبال دانشجویان پسر واحد آیت الله آملی در رقابتی تنگاتنگ و ارایه بازی هایی دیدنی  با دانشجویان واحدهای دانشگاهی استان مازندران ، در بازی نهایی در زمین خود با غلبه بر تیم نکا موفق به کسب مقام قهرمانی این دوره از مسابقات شد.
مسابقات والیبال واحدهای دانشگاهی مازندران به مدت 4 روز با حضور 9 تیم  از شهرهای  نکا، ساری، قائمشهر، بابل، آمل، محمودآباد، چالوس، بهشهر وتنکابن به میزبانی واحد آیت الله آملی برگزار شد .
اسامی بازیکنان تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی :  علیرضا جدیدی، کمیل نصیری، حسن شبان، محمدرضا وجدانی، عزت ا... احمدی، عبدا... عرب ، احسان علیزاده، محمدرضا پرویزی، رامین سمیعی، محمد فلاح، ایمان نورانی،مهدی رضایی، مربی : عبدا... موسوی،  سرپرست: شهاب بیک جانی

چهارشنبه 22 آذر 1396  15:11

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 30 خرداد 1397  3:24:43