پیام نوروزی دکتر فاضل لاریجانی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی
ای من وتو موجی از رود حیات
هرنفس دیگر شود این کائنات

آغاز سال 1396 هجری شمسی و فرا رسیدن بهار پرطراوت این نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت را به همه استادان اندیشمند و دلسوز، دانشجویان عزیز، همکاران توانمند و خانواده‌های محترمشان تبریک می‌گویم.
عید نوروز مقارن با آغاز حرکت طبیعت به سوی تحولی نوآمیخته با نشاط و طراوت، رشد و شکوفایی است. رجای واثق دارم همگام با تحول در طبیعت، سال پیش رو، سالی سرشار از پیشرفت و توجه به توسعه ، خودکفایی و اجرای درست و دقیق اقتصاد مقاومتی برای مقاوم‌ سازی و افزایش اقتدار کشور در سطح منطقه باشد .
امیدوارم سال جدید که ازسوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال اقتصاد مقاومتی، تولید واشتغال نامگذاری شده است به همت همه مسوولان به ویژه جامعه دانشگاهی شاهد رونق تولید داخلی و ایجاد اشتغال باشیم .

هر روزتان نوروز نوروزتان پیروز باد
فاضل لاریجانی