تشییع پیکر یک شهید گمنام در واحد آیت الله آملی

پیکر مطهر یک شهید گمنام دفاع مقدس بر روی دستان استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی تشییع و مراسم وداع با پیکر این شهید برگزار شد.

این مراسم  با اقامه نماز جماعت ظهر وعصر و تلاوت قرآن در محوطه دانشگاه و فضای باز  آغاز شد .

مرتضی خسروی مداح اهل بیت عصمت وطهارات نیز در ادامه با یاد آوری رشادت و مجاهدات شهدای عزیز در روزهای سخت دفاع مقدس یک روز خاطره انگیز را با یاد شهدا رقم زد تا زمزمه یاحسین و یا زینب و صورت های خیس پر از اشک  محبان مکتب شهدا در دانشگاه گمنام سوژه هایی  برای تعداد زیادی از عکاسان وتصویر برداران این مراسم شود.

زمزمه ذکر شهید گمنام سلام، دیگر در لابه لای شاخه های درختان دانشگاه پیچ می خورد و بوی گلاب مشام مهمانان مراسم امروز را نوازش می داد که صدای آژیر آموبلانس حاوی پیکر مطهر شهید گمنام و خوشنام در فضا پیچید همه جماعت ناخدا گاه به سمت صدا چرخیدند و هرکسی هر جایی خود را به آمبولانس رساند تا بتواند گوشه ای از تابوت شهید را بردارد.

روی تابوت نوشته شده بود "شهید گمنام ، عملیات کربلای 4 ام الرصاص  سن 18 سال" شهدای زیادی از عملیات دو روزه کربلای 4 تا عملیات 75 روزه والفجر8 به عنوان طولانی‌ترین عملیات هشت سال جنگ تحمیلی در این جزیره به یالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) اقتدا کردند و آسمانی شدند و پیکرهای مطهر برخی از آن‌ها به خاطر شرایط منطقه و درگیری شدید آنجا باقی مانده و نیروهای خودی نتوانستند آن‌ها را بازگردانند. نام این شهدا سال‌ها در شمار شهدای مفقودالاثر جای گرفت.

این شهید عزیزدر زمان شهادت  18 سال داشت و در ایام شهادت ام ابیها حضرت فاطمه زهرا سلام علیها به وطن برگشته است، امروز در جای جای دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی به ویژه محوطه مقابل نماز خانه و محل برگزاری مراسم غوغایی به پا بود.

حجت الاسلام روح الله انگیسه نیز دراین مراسم امنیت و آسایش امروز ایران اسلامی را مدیون ایثارگری شهدا دانست و تصریح کرد: دفاع مقدس هنوز تمام نشده است و نحوه آن تغییر کرده است.

وی با تجلیل از مقام شهدای مدافع حرم بیان کرد: امروز به لطف شهدای عزیز نبرد با دشمن  به 2000 کیلومترآن طرف تر  از مرزهای ما کشانده شده است. پیکر شهید گمنام همراه با  ناله، هق هق و بغض های ترکیده و اشک های روان ده ها تن از  استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی  بدرقه شد، تا در دانشگاه علوم قرآنی آمل آرام گیرد.

این مراسم به همت بسیج دانشجویی و همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی و  روابط عمومی واحدآیت الله آملی شهر هزار سنگر آمل  برگزار شد.

سه شنبه 10 اسفند 1395  12:9

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه 31 مرداد 1396  9:22:9