ششمین کنگره ملی گیاهان دارویی با حضور رئیس و تعدادی از اساتید و دانشجویان واحد آیت ا... آملی در تهران برگزار شد
دکتر فاضل لاریجانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی به همراه تعدادی از استادان و پژوهشگران این واحد دانشگاهی که دارای مقاله علمی بودند در این رویداد مهم علمی شرکت کردند.
يکشنبه 24 ارديبهشت 1396  12:29
 برگزاری پنجمین آیین جشن دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی
پنجمین آیین جشن دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی به همت حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی و روابط عمومی این دانشگاه برگزار شد .
يکشنبه 24 ارديبهشت 1396  11:1
 پیام دکتر فاضل لاریجانی به آیین پنجمین جشن دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی
خداوند منان را شاکریم که با استعانت از او و تاسی از سیره انبیاء و اولیاء مسیر و راه علم آموزی و دانش اندوزی را برگزیده و به لطفش یکی از مراحل زندگی خود را با سربلندی گذرانده ایدو اینک در بهاری دیگر از طبیعت شاهد برگزاری پنجمین آیین جشن دانش آموختگان...
چهارشنبه 20 ارديبهشت 1396  14:27
 پیام نوروزی دکتر فاضل لاریجانی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی
آغاز سال 1396 هجری شمسی و فرا رسیدن بهار پرطراوت این نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت را به همه استادان اندیشمند و دلسوز، دانشجویان عزیز، همکاران توانمند و خانواده‌های محترمشان تبریک می‌گویم.
شنبه 5 فروردين 1396  16:9
 اولین کارگاه بین المللی زبان انگلیسی در واحد آیت الله آملی
اولین کارگاه بین المللی زبان انگلیسی دردانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی با عنوان روشهای نوین برنامه ریزی تحصیلی و فنون آموزش زبان انگلیسی به مدت دو روز برگزار شد .
يکشنبه 22 اسفند 1395  13:48
 مراسم تجلیل از خانواده شهید مصطفی زال نژاد در واحد آیت الله آملی
مراسم تجلیل از خانواده شهید مدافع حرم، شهید مصطفی زال نژاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی برگزار شد.
شنبه 14 اسفند 1395  10:32
 امضای تفاهم نامه همکاری بین کالج پترل کانادا و دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی گفت: به منظور توسعه همکاری‌های بین این دانشگاه و پترل کانادا تفاهم‌نامه همکاری امضا شد.
چهارشنبه 11 اسفند 1395  9:27
 تشییع پیکر یک شهید گمنام در واحد آیت الله آملی
پیکر مطهر یک شهید گمنام دفاع مقدس بر روی دستان استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی تشییع و مراسم وداع با پیکر این شهید برگزار شد.
سه شنبه 10 اسفند 1395  12:9
 نتایج 1 - 8 از تعداد 80  خبر