معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی گفت: این واحد و پردیس بین الملل آیت الله آملی هر کدام به طور جداگانه دانشجوی دکتری پذیرش می کنند
دکتر حامد برجسته در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درباره انتخاب رشته دکتری تخصصی اعلام کرد: انتخاب رشته دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی برای داوطلبانی ...
شنبه 29 ارديبهشت 1397  9:40
 معاون پژوهش و فناوری واحد آیت الله آملی با آنا مطرح کرد؛ صدور مجوز زیست‌محیطی دستگاه زباله‌سوز ساخت واحد آیت‌الله آملی
مجتبی یعقوبی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درباره عملکرد سال 96 واحد آیت الله آملی اظهار کرد: «سال گذشته استادان این واحد دانشگاهی بیش از 60 مقاله ISI و علمی پژوهشی را در مجله‌های معتبر خارجی و داخلی منتشر کردند؛
دوشنبه 6 فروردين 1397  5:32
 روز باز دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی 19 تا 23 اسفند سال 1396 را روز باز اعلام کرد تا دانش آموزان مدارس با حضور در این واحد دانشگاهی از امکانات و دستاورد های آن بازدید کنند.
چهارشنبه 23 اسفند 1396  11:1
 اردوی راهیان نور دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا...آملی برگزار شد
اردوی راهیان نور دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا...آملی با حضور 100 نفر از دانشجویان این واحد دانشگاهی برگزار شد.
چهارشنبه 23 اسفند 1396  11:1
 از سوی عضو هیات علمی واحد آیت‌الله آملی صورت گرفت؛ راهکاری برای تصفیه فاضلاب‌های صنعتی؛ حذف پیکریک اسید و فلزات سنگین از محلول‌­های آبی
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی تحقیقاتی کرده که برای تصفیه فاضلاب‌های صنعتی در راستای حفظ محیط زیست موثر است.
دوشنبه 21 اسفند 1396  6:15
 آموزش ماساژ تندرستی در واحد آیت‌الله آملی
کارگاه آموزشی ماساژ تندرستی به مدت 2 روز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی برگزار شد.
دوشنبه 21 اسفند 1396  6:5
 جلیل فرجاد :اگر جوان بودم حتما دانشگاه آیت الله آملی را برای درس خواندن انتخاب می کردم
جلیل فرجاد در حاشیه بازید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «این دانشگاه فضای ظاهری دلنشینی دارد؛ با خودم گفتم اگر جوان بودم سن همین دانشجویان حتما اینجا را برای درس خواندن انتخاب می کردم.»
دوشنبه 14 اسفند 1396  8:55
 جشنواره سراسری ققنوس با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد
سومین جشنواره دانشجویی هنری ققنوس به همت بسیج دانشجویی استان مازندران ، همکاری اداره کل حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس و دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی با معرفی 46 نفر از برگزیدگان در رشته های مختلف به کار خود پایان داد.
دوشنبه 7 اسفند 1396  8:55
 نتایج 1 - 8 از تعداد 120  خبر